SOVMORGON

mm moi. Började dagen med sovmorgon, hade tid till tandläkaren kvart före 10 (Y). Var sen en sväng till banken, hade gjort fel lösenord på nätbanken för många gånger så det låste sig haha, vet inte hur jag lyckas? har ju också glömt pin koden typ 3 gånger  hehe. For sen till skolan, hade fyra lektioner, och de gick snabbt.
 
Har matteprov imorgon så nu ska jag räkna lite, sen se några avsnitt av någon serie! IMORGON ÄR DET FREDAG OCH SISTA DAGEN PÅ DEN HÄR PERIODEN så skönt. 
 
0 kommentarer

ONSDAG

 
Rihannas röst <333333
 
Igår hann jag inte blogga, hade fullt upp med skolarbete och så var jag på gym. Skrev finskaprov två första timmarna idag, jättesvårt prov. Emma och jag höll också en lektion om sociala medier idag, och det gick bra. Nu ska jag hitta en artikel som jag ska berätta om i finska muntliga imorgon. tackåhääj
0 kommentarer

PÅ BLOGGHUMÖR

Skoldagen bestod av moddeprov (har muntlig kurs så vi hade olika lekar, pratade i mikrofon, sjöng allsång, drack saft&åt kex, ganska chill) finskatimme, god mat, historia och geografiprov.
 
Har läst på finska prov och tränat ikväll, har varit dålig med träningen på sistone så ska ta tag i det nu igen! Nu ska jag duscha sen sovaa
 
 
0 kommentarer