vasa stad

Igår gjorde jag inte så mycket, låg i sängen hela dagen och på kvällen hade vi match.
 
Idag for Mamma, Fanny och jag in till stan, var tvungen att köpa en ny plattång&smink för att skräpgubben vid campingen tog det. Köpte också ett halsband, ringar, en topp, jeans + skolsaker.
 
Nu ska jag och klippa gräs, sen ikväll blir det Åminne :)
 
0 kommentarer

ROCKOFF DAG 9&10

På Lördagen tänkte vi hyra Tandemcyklar och cykla runt på Åland, men alla var uthyrda :(  Så vi gick till Mariebad och låg där en stund, sen in till centrum på pizza. Påvägen hem gick Fanny, Elli och jag till Lilla holmen och solade. Elli och jag bestämde oss för att gå i vattnet till campingen, haha det gick riktigt bra. Folk tittade lite på oss när vi kom upp på stranden med väskor och kläder på oss. Vi simmade en stund sen gick vi upp och duschade och började tagga för De Vet Du! ojgud vad kul vi hade, hoppade och sjöng med. Sen var vi runt i mariehamn lite ;)

 
Sista dagen packade vi ihop, beställde taxi och sen halv 2 for vi till hamnen. For hem med Viking Grace, och shit va fin båt! Gjorde inte så mycket på båten, spelade kort och satt ute på soldäck med Elli. När vi kom till hamnen letade vi efter bussen, sovde hela bussresan hem så det var skönt.
 
Helt klart bäst på hela sommarlovet! förhoppningsvis blir det Åland nästa sommar också :)
0 kommentarer

ROCKOFF DAG 8

Mer bilder hittar du på Hannas blogg! På dagen låg Hanna, Elli och jag vid stranden hela dagen, spanade på killar, simmade och planerade vad vi skulle hitta på för något kul nästa dag. 
 
Sen gick vi in till stan på mat och till Lilla Holmen för att titta på när några finnar&ålänningar spelade volleyboll. Hanna hade bränt sig ganska ordentligt, hahah så det var kul. På kvällen var vi i parken hela kvällen om jag inte minns fel!
 
0 kommentarer