LIVET LEKER

Efter skolan idag åkte jag och klippte gräs, efter det for vi till Petalax och tittade lite av första halvleken när MIF 2 spelade mot PeIK sen hade vi egen träning. Kom hem 9-tiden, och sen dess har jag städat mitt rum!
Nu ska jag mysa ner mig i en nybäddad säng, imorgon har jag endast en timme så åker till skolan till halv 11 och åker hem efter maten!  SISTA SKOLDAGEN IMORGON ;O
0 kommentarer

29052013

Började dagen med finska hörförståelse, andra timmen muntligt prov, tredje timmen hade vi jompa och spelade volleyboll, på modde tittade vi på en skräckfilm haha. Jag och några andra tog lite paus från skräckfilmen och gick ner till högstadiet på lite girlpower och tittade på några danser, sista timmen var vi och tittade på då 9D spelade mot lärarana i volleyboll. Ganska skön dag förutom två första timmarna, men har iallafall finska muntliga över!
 
Idag har jag läst på finska prov, sålt mosho, sovit och varit på promenad med dogsen. Imorgon skriver jag finska prov sen är det över, då börjar sommarlovet vara nära påriktigt. Nu ska jag titta nyaste avsnittet av awkward!
Large
weheartit.com
0 kommentarer

STAFETTKARNEVALEN 2013

For kl08 på Fredagen

Pausade och fick god soppa och mjölk (!!!)

Kom fram till borgbacken, var där i ca. 6 timmar, skitkul!!


På lördagsmorgonen åkte vi tidigt till stadion, satt bredvid Hip's hejarklack, di va rektit snygg.

satt mest vid stadion och tittade på när alla sprang...

Runt 2 tiden började det närma sig vår tur att springa, vi ville också måla oss såå det gjorde vi. FINT

vi bled 12:e av 16 (?) lag, så det var ju kul :D
5-tiden började vi leta oss hemåt, Janina&jag hade skoj påvägen hem :) vi hade faktist kul på stafettkarnevalen, nästa år igen!
 
Janinas bilder :)
 
0 kommentarer