SUNDAY

Ikväll har jag varit ner till Strandservice på mat med Niklas, fotograferat lite och så var Mamma, Fanny, Nikiboy och jag och skjöt lerduvor, och guess what jag träffade alla 3 skott jag skjöt, yeahh. 
 
Nu ska jag tvinga fanny att titta på lite youtube klipp med mig :)
 
0 kommentarer

KLACKEN PARTY

For med bussen till Klacken igår, megaroligkväll säger jag bara. Markoolio levererade! men Linda var också bra :D Mamma och Pappa var där så Hanna, Fanny och jag åkte hem med dem. Var till ABC på mat innan vi for hem. Somnade runt 5, skönaste på länge att komma hem och sova i sin egen säng. Synd att jag inte har några bilder från igår, måste bättra mig på det.
 
Nu ska jag koka mat, sen ska jag ut och fotografera!
 
0 kommentarer

GÅRDAGEN

Igår steg jag upp 6, sista arbetsdagen så det var skönt! När jag kom hem sovde jag en stund sen kom emma hit. Vi läste genom vår gamla blogg fnitertipponaa, hahahha pinsam man ha vuri. 

Sen for Fanny och jag till Jennie, vi skrev handlislisto och for och handlade. När vi kom till oss började vi laga maten, det blev riktigt gött! Jennie for hem och då kom Rasse, Matti, Isac och Mathias hit, satt här en stund sen for vi till Johannes. Vi var tvunga att åka där ifrån så vi åkte till lillstugo, var där till 3 tiden, sen orkade jag inte mera så jäkla trött. men det var en kul kväll.
 

 
 
0 kommentarer