JULLOV

Får inte internet att funka på min skoldator :O så nu blir det inga bilder. I lördags kom Janina, Elli och Ida hit, spelade beerpong as always haha. Sen for vi till Sundom på "fest", det var skojigt. Fick skjuss hem 5-tiden, bjöd hit lite folk och spelade beerpong igen. Gick och la oss 7.
 
Annars har jag inte gjort något märkvärdigt, eller joo var på catching fire i Torsdags och jag rekommenderar den starkt!!
 
0 kommentarer

JULEN

Igår på dagen åt vi lutfisk, sen kom kusinerna vid 4-tiden då det var dags för kalle Anka. Klockan 7 kom tomtarna och jag var lika nervös som alltid, haha blir som ett litet barn 8) Sen på kvällen åt vi julmat.
 
Idag åkte vi till mommo och moffa som vanligt, det man ser framemot hela året, mommos julmat <333<33<33<3<33 Kom just hem och nu har jag varit i duschen. Här är lite bilderr
Fick parfymen Viva La Juicy som jag önskade mig och den doftar himmelskt. Dassbok, one directions album och en one direction filt hahhahahha lovade mig själv att aldrig äga något sådant. strumpor, choklad, pengar, sport-bh och bästa klappen var duntäcket, sovde för bra inatt. 
 
Riktigt mysig jul :))) tack för julklapparna tomten!
 
0 kommentarer

SNART KOMMER TOMTEEEN

några bilder från i Fredags :)
 
I fredags kom det lite brudar hit, gjorde drinkar mmm. Sen for vi till Petalax. Resten av jullovet har jag haft besök och myst :) trevligt så. Nu har vi varit i bastun och ätit julgröt, fick inte mandeln iår heller :( Nu ska jag inte göra något speciellt, vänta på paradise hotel!
0 kommentarer