Brännbollsyran

Torsdagkväll fixade vi ihop några fina skyltar till vårt lag Vasa Sandhamns Segelförening RF. Fredagmorgon åkte vi med båt till Umeå, då började festen! Vi lyckades lämna i baren för länge så det blev lite hätä att vi skulle hinna av :')
Kom fram vid 13-tiden, hämtade ut festvial- och camping armbanden, slog upp tälten sen letade vi oss till spelplanen. Skulle spela 3 matcher men ett lag gav upp så den matchen vann vi och dom 2 andra förlorade vi. Domarna blev trötta på oss när vi inte förstod/kunde reglerna. Ett par gånger sa dom "vi orkar inte mera" haha.
 
På kvällen var vi till Aron och på festivalområdet.
  Lördagen bestod av god mat, finaltittande, chilla på ängarna, Miriam Bryant, Pannkaksjesus. Perfekt.
 
Söndagen vaknade vi också tidigt av värmen, var ute i god tid med att packa ihop tälten. När vi var klara gick vi ut till vägen och försökte få tag på någon taxi. INGEN taxi kunde komma på flera timmar och vi hann få smått panik att vi skulle missa båten. Till sist hade vi någon nästan okänd att skjussa oss till hamnen haha.
 
Brännbollsyran var jättelyckat! Kan inte ha annat än roligt med dethär gänget :)
0 kommentarer

SÖNDAG

 Igårkväll var vi till Gabriel som blivit konfirmerad, elias och jag kom dit så sent så Gabriel var inte ens hemma. Sen åkte Hanna Elias och jag ut&kör. Avslutade kvällen med glass, härlig söndag!
 
 
 
0 kommentarer

SKÄRE

Åh äntligen skäre! 
 
På lördagen åkte vi ut till Emils skär. Robin lyckades falla i sjön, vi spelade beerpong och Mölkky, badade i badtunnan och bara hade det gött. Det spårade lite, blir bara värre för varje gång med detta gäng hahah.
 
 
 
 
0 kommentarer